Tämä resepti on aivan ehdoton meille naisille jotka rakastamme suklaata. Miellyttää muitakin, mutta tätä syödessä voipi vajota suklaanirvanaan. Täytteeseen tulee hieman omenahilloa sekä reippaasti kirsikkahilloa.

1280653775_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Pohjaksi käytettiin yksinkertaisena reseptiä jota käytimme Mansikkainen synttärikakku -respetissä, sillä muunnoksella että lisäsimme puoli desiä kaakaojauhetta.

Täytteisiin:

  • omenahilloa
  • kirsikkahilloa

 

  • 100g margariinia
  • 1,5 d kermaa
  • 400g suklaata (tumma leivontasuklaa)
  • kirsikoita
  • suklaata (100g)

1. Sulata margariini kattilassa, lisää joukkoon kerma ja mikrossa sulatettu suklaa (250g).

2. Halkaise jäähtynyt kakku 3 kerrokseen. Kostuta alimmainen kerros vedellä tai kaaolla. Laita ensimmäiseen kerrosväliin ohuelti omenahilloa ja  juoksevaa suklaakuorrutetta.

3. Laita toinen kakkukerrospäälle ja kostuta. Lisää päälle kirsikkahilloa ja suklaakuorrutetta.

4. Suklaakuorrutetta pitäisi tässä vaiheessa olla vielä kattilassa jonkin verran. Lisää sen joukkoon vielä 150g suklaata jotta kuorrutteesta saadaan jämäkämpi.

5. Laita viimeinen kakkukerros paikoilleen , kostuta vähän ja kaada suklaakastiketta päälle ja sivele nuolijan avulla reunoille.

6. Laita jääkaappiin mehustumaan seuraavaan päivään, ilman kelmua.

7. Koristeluun, sulata suklaata, dippaa kirsikoita sulassa suklaassa ja asettele kakun päälle sekä ympärille. Vedä lusikan avulla suklaarantuja halutessasi kakun päälle.