Nämä mustikkamuffinsit ovat maultaan hieman miedompia kuin esimerkiksi Tosimiehen vadelmamuffinsit. Kardemumma tuo oman miellyttävän lisänsä mustikan rinnalle.

1294668069_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

n. 28 kpl isoja mustikkamuffinseja


n 175g margariinia
n 2,5 dl sokeria
2 munaa
n 45 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
vaniljasokeria

1 rkl kardemummaa
2 dl kermaa tai maitoa
muutama desi mustikoita

  1. Vatkaa margariini ja sokeri ensin kulhossa tehosekoittimella, lisää tämän jälkeen munat yksitellen joukkoon, koko ajan sekoittaen.
  2. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen kerman kanssa vuorotellen.
  3. Paista uunissa 12-15 minuuttia, uunin keskitasossa 200C asteessa