1293881631_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

4 annosta

  • 300g      maustamaton -tuorejuustoa
  • 1,5 dl       mietoa chilikastiketta, esim. Del Monte
  • 3 tl       Worcestershire kastiketta
  • 3 rkl       sitruuna- tai limettimehua
  • n. 1 dl       Valio maitoa
  • n 500g    kuorittuja katkarapuja
  • n. 250g kuorittuja tiikeriravun pyrstöjä
  • 2 salottisipulia
  • Roasted Santa Maria Garlic & Pepper
  • loraus rasvaa
  • sitruuna (koristeluu)

 

  1. Sekoita tuorejuusto ja mausteet keskenään.
  2. Paista pannulla rasvassa tiikeriravut ja mausta Santa Marian Garlic & Pepperillä
  3. Laita noin puolet katkaravuista tarjoiluastioiden pohjalle. Lisää sen päälle kastike ja ripottele pinnalle sipuli. Päällystä/koristele tiikeriravuilla sekä lopuilla katkaravuilla. 
  4. Leikkaa sitruuna joko lohkoksi tai asettele se lasinreunalle koristeeksi. Sitruuna tuo mukavasti lisäraikkautta annokseen.