4 annosta
- 300g maustamaton -tuorejuustoa
- 1,5 dl mietoa chilikastiketta, esim. Del Monte
- 3 tl Worcestershire kastiketta
- 3 rkl sitruuna- tai limettimehua
- n. 1 dl Valio maitoa
- n 500g kuorittuja katkarapuja
- n. 250g kuorittuja tiikeriravun pyrstöjä
- 2 salottisipulia
- Roasted Santa Maria Garlic & Pepper
- loraus rasvaa
- sitruuna (koristeluu)
- Sekoita tuorejuusto ja mausteet keskenään.
- Paista pannulla rasvassa tiikeriravut ja mausta Santa Marian Garlic & Pepperillä
- Laita noin puolet katkaravuista tarjoiluastioiden pohjalle. Lisää sen päälle kastike ja ripottele pinnalle sipuli. Päällystä/koristele tiikeriravuilla sekä lopuilla katkaravuilla.
- Leikkaa sitruuna joko lohkoksi tai asettele se lasinreunalle koristeeksi. Sitruuna tuo mukavasti lisäraikkautta annokseen.
Kommentit